Дунапрен за звукоизолация (гофриран)
Дунапрен за звукоизолация с форма на пирамидки сиво-черен.
Височина на основата: ок. 1 см.
Височина на пирамидката: ок. 5 см.
Размер на лист: 110/60 см.